Cautare

681 de rezultate pentru "deranjamente tg mures" (3.35 secunde)
Snoop Dogg aduce din nou satul Bogata din judetul Mures in prim-plan. Dupa ce in 2016 si-a dat, din greseala check-in in Bogata, un mic sat din Mures, cand era de fapt in Bogota, Columbia, Snoop Dogg atrage din nou atentia asupra Romaniei, de data aceasta chiar din Bogata.
Ieri se intruneste Comitetul pentru Situatii de Urgenta, iar reprezentantii de la Botosani si Suceava ai Distrigaz Nord, firma aia care ne ia contorii de la usa cind sintem la servici, daca n-am achitat factura, refuza sa vorbeasca despre criza gazului si ne anunta ca am primit un comunicat de la Tirgu Mures, unde aflam inmarmuriti ca nu e gaz pentru ca e frig.
Cu finantare europeana, se modernizeaza culoarul Mures Nord, adica drumul care este situat pe malul drept al raului Mures, in paralel cu autostrada A1 si Drumul National 7.
Un incendiu de proportii a provocat panica pe o strada din Targu Mures. Doua case, un atelier de tamplarie si un laborator de analize, toate au fost afectate de flacari pe o suprafata totala de 300 de metrii patrati.
Medicii scoliti la Universitatea de Medicina din Targu Mures sunt printre cei mai buni din tara, pentru ca institutia in cauza are un prestigiu bazat pe merite greu de egalat in Romania.
Accident cumplit la Targu Mures: 2 oameni au murit dupa ce 2 masini si un TIR s-au ciocnit | Traficul este blocat complet
In localitatea Saschiz din Mures, localnicii s-au asezat la rand inca de la miezul noptii ca sa prinda macar un loc pe lista de asteptare, dupa ce primaria a anuntat ca vinde lemne pentru foc la un pret de trei ori mai mic decat cel de pe piata.
Ocna Mures a reusit o surpriza uriasa in fata celor de la Universitatea Craiova, in etapa cu numarul doi a fazei grupelor din Cupa Romaniei.
Un barbat din Mures si-a taiat bratara de monitorizare electronica , dupa ce sotia nu i-a mai raspuns la telefon. Acesta a amenintat politistii ca se arunca de la etaj.
Un barbat din judetul Mures s-a trezit de dimineata fara poarta la casa si fara ulucile din gard. Vecinii spun ca cel mai probabil bunurile varstnicului au ajuns pe foc.
O autospeciala de politie s-a rasturnat intr-o intersectie din centrul orasului Targu Mures, dupa ce s-a izbit de un alt autoturism.
Mobilizare de forte, duminica seara, pentru salvarea unor oameni care s-au rasturnat cu barca in apele raului Mures, in zona localitatii Periam Port din Timis.
Marcel Ciolacu cere interventie de urgenta la un centru de ingrijire a persoanelor varstnice din judetul Mures. Premierului i-a fost adus la cunostinta faptul ca beneficiarii ar fi supusi unor "violente inadmisibile".
Trei persoane au fost retinute de DIICOT in legatura cu modul in care mai multi oameni cu dizabilitati erau tinuti in subsolul unui azil din localitatea Bardesti, judetul Mures, administrat de Asociatia "Re-Min".
Se fac perchezitii in judetul Mures, acolo unde mai multe persoane sunt acuzate ca au decontat servicii medicale fictive. Prejudiciul ar fi unul de peste 2 milioane de lei.
Senatorul de Mures Gyorgy Frunda a afirmat ca UDMR insista pe ideea de reprezentare proportionala a etnicilor maghiari in conducerea unor institutii descentralizate.
De altfel, candidatii Uniunii Civice Maghiare (UCM) ocupa toate locurile de pe listele Actiunii Populare la alegerile parlamentare din Harghita si Covasna, in timp ce in Mures, Satu Mare, Salaj si Maramures UCM are candidati doar la Camera Deputatilor pe listele AP.
Procesul a fost mutat si se judeca din nou la Brasov, iar condamnarea Tribunalului Mures a fost anulata.
Moldovan nu l-a arestat pe Neamt, cum s-a intimplat cu omologii acestuia din alte judete (Mures, de exemplu) pentru fapte de acelasi gen, limitindu-se sa aresteze doar niste intermediari din lumea interlopa.
UDMR nu va sustine in Parlament proiectul de autonomie care va fi promovat de Consiliul National Secuiesc intrucat are un proiect propriu in acest sens, a declarat senatorul Gyorgy Frunda, la Targu Mures.
google-analytics.com